Despre noi

Ca parte a unui grup avand aproape 30 de ani de expertiza in domeniul imobiliar, Berceni-Vidra.ro se numara printre putinele entitati imobiliare din tara care se dedica promovarii pe o arie relativ restransa (o zona, un cartier, o comuna - in cazul de fata) a unui stil de viata modern, prin prisma edificiilor pe care le proiecteaza, construieste si/sau tranzactioneaza. Brandul propune o larga diversitate de solutii eligibile cu nevoile si aspiratiile fiecarui potential cumparator. Practic, pe aria de desfasurare a activitatii sale, brandul propune clientilor intreaga gama de oferte imobiliare aflata in circuitul comercial

Desi piata imobiliara se raporteaza la cel mai bun pret de vanzare. Acest principiu nu este unul universal – valabil, brandul nostru propunandu-si sa ofere, inainte de toate, oferte tangibile potentialilor cumparatori, nu doar mirajul unei achizitii. Din acest motiv, brandul isi indreapta un capital semnificativ de atentie asupra contextului financiar resimtit de fiecare cumparator, plasand sugestii pertinente si relevante in mod optim.

 Viziune 

Brandul Berceni-Vidra.ro tranzactioneaza asteptari si proiectii ale unui stil de viata modern, astfel ca la baza fiecarei tranzactii se afla ca obiectiv central satisfactia clientilor.

Viziunea noastra rezida dintr-o puternica empatie fata de necesitatea unui confort cat mai apropiat de nevoi.

Suntem interesati sa oferim un spatiu locativ prielnic convietuirii cuplurilor tinere, iar designul proprietatilor din portofoliu stimuleaza concretizarea acestei asteptari.

 Misiune 

Ne place sa credem ca avem misiunea de a contribui la indeplinirea unui vis, acela de a facilita achizitionarea un spatiu locativ investit cu titulatura unui camin cald si primitor.

Acest lucru ne incarca de fiecare data cu entuziasm si ne motiveaza sa procedam la incheierea celor mai avantajoase tranzactii in care sunt implicate valori si atribute ale unui deal de incredere.

 Valori 

Atat viziunea, cat si misiunea imobiliareBerceni.ro sunt axate pe valori puternic inradacinate in practicile de business si traditia de aproape 30 de ani. Toate acestea sunt constituie pe baza atributelor precum seriozitatea, profesionalismul si dedicarea implicate in tranzactiile de succes, culminand cu o empatie superioara fata de asteptarile fiecarui potential client.

Activitatea imobiliareVidra.ro si, implicit, identitatea sa in sectorul imobiliar nu ar exista in absenta responsabilitatii pe care ne-o asumam cu precadere in cazul spetelor unde cumparatorii sunt lipsiti de un istoric de credire sau achizitie a unui astfel de bun.

De asemenea, nu ar exista performanta in acest business competitiv in absenta unei echipe care instiga prin propria sa determinare perfectionismul practicilor de calitate. Valorile noastre sunt impartasite de oamenii care lucreaza alaturi de noi, de la managerii experimentati, ce ne sunt alaturi de aproape 3 decenii si pana la agentii imobiliari care cunosc si continua sa invete.

 Deviza noastra 

Suntem compania numarul 1 in Zona de Sud a Capitalei, iar aceasta pozitie se datoreaza realizarilor atinse in anii dedicati acestui segment de activitate. Cu toate acestea, nu ne rezumam la atat si dorim sa excelam in egala masura in aria de servicii imobiliare, dezvoltari imobiliare si, nu in ultimul rand, in aria de tranzactii imobiliare. Suntem primii care va vin in ajutor atunci cand doriti sa gasiti proprietatea la care visati si tot primii care se intereseaza de confortul dumneavoastra.

Ne place sa credem ca activitatea si practicile noastre sunt axate pe principii si valori de actualitate, precum fiabilitatea ofertelor de pret, amplasamentele luxoase sau deschiderea catre a asculta nevoile clientilor inainte de a-i consilia sa achizitioneze un imobil sau sa investeasca in Zona de Sud a Capitalei.

Ne implicam in logistica birocratica si dorim sa reducem la minimum efortul solicitat clientilor, motiv pentru care va punem la dispozie o echipa de agenti imobiliari experimentati ce va vor ajuta sa salvati timpul alocat.

Din pasiune pentru imobiliare!